Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Újdonság a piacon – Power-Tek CM 620 Alu

2021-08-01

A júliusi hírlevélben a Knauf Insulation újdonságát mutatjuk be, amelyet kifejezetten gépészeti célra, tartályok, konténerek, hőtárolók, ipari berendezések és gépek, csővezetékek és távfűtővezetékek hő-, tűz- és hangszigetelésre ajánlanak. A Power-Tek CM 620 Alu a speciális száliránynak köszönhetően rendkívül nagy rugalmasságú ásványgyapot paplan, egyik oldalán üvegszövet erősítésű alumínium fóliával kasírozva. Rugalmasságának köszönhetően íves felületekre is könnyen telepíthető.

részletek »

Vállalati iroda és gyártócsarnok zajvédelmi megoldása

2021-06-30

A júniusi hírlevélben egy iroda és gyártócsarnok zajvédelmi megoldását mutatjuk be. A megoldáshoz a gyártási folyamatok közben keletkező zaj reflexiócsökkentésére kerestek
nagy hangelnyelő értékekkel rendelkező anyagot, amely ugyanakkor esztétikailag
is megfelel az épület megjelenésével szemben támasztott elvárásoknak.

Az optimális megoldást a Knauf Insulation Kft. által gyártott, a hőszigetelés mellett akusztikai célra is alkalmazható táblák nyújtották, amelyek rendkívül jó hangelnyelési értékekkel rendelkeznek.

részletek »

Kis teherbírású tető bezöldítése

2021-05-31

Lakossági igényként érkezett kérésre a Knauf Insulation Kft. Budaörsön egy kis teherbírású födémszerkezeten jól működő zöldtetőt alakított ki. A megoldás alapja a világ több pontján sikerrel alkalmazott Urbanscape extenzív zöldtető rendszer. A rendszer nagy előnye a kis önsúllyal gyorsan készre telepíthető, azonnal működő növényi vegetáció megvalósítása. A rendszer lelke az Urbanscape Green Roll, amely hosszú kőzetgyapot szálakból speciális tűzéssel készült, tömött, mérettartó filc formájában előállított könnyű zöldtető ültetőközeg.

A cikk bemutatja a zöldtető rendszer legfontosabb tulajdonságait.

részletek »

Megnyílt a Wilo új, ultramodern, digitális Okos Gyára, a Wilopark

2021-02-10

Megnyílt a Wilo új, ultramodern, digitális Okos Gyára, a Wilopark. Jövőbemutató technológia, éghajlatsemleges termelés, digitalizált gyártósorok. A jövő technológiája már ma!

részletek »