Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Knauf Insulation: Alufólia kasírozású ásványgyapot lamell

2020-08-05

A Knaufinsulation júliusi hírlevelében az alufólia kasírozású ásványgyapot lamellre hívja fel a figyelmet, amely kiválóan alkalmazható kör és négyszögletes keresztmetszetű légcsatornák és csővezetékek szigetelésére.

Tisztelt Olvasók!

A kiválóan alkalmazható alufólia kasírozású ásványgyapot lamell kör és négyszögletes keresztmetszetű légcsatornák és csővezetékek szigetelésére alkalmas.

A Thermo-Tek Lm Air Alu elnevezés egy innovatív, formaldehid-mentes kötőanyaggal ellátott, könnyített testsűrűségű termék a Knauf Insulationtól, amely 90°-ban elforgatott szálszerkezetének köszönhetően az egyik oldalán tökéletesen kapcsolódik egy többrétegű üvegszállal megerősített alumíniumfóliához. Az ásványi szálak szerkezete a szabadalmaztatott ECOSE® kötőanyaggal kombinálva biztosítja az univerzális illeszkedést, minden típusú (kör- és téglalap alakú) légcsatornára és a kis átmérőjű (35 mm-es átmérőtől ajánlott) csövekre egyaránt.

Az ECOSE® technológiával készült Knauf Insulation ásványgyapot termékek előnye az, hogy a kőolaj-alapú vegyi anyagok helyett a gyorsan megújuló, bio-alapú anyagokból előállított kötőanyagot tartalmaznak. Ennek a technológiának köszönhetően a termékkel való munka sokkal kényelmesebb, és átlagon felüli beépítési könnyebbséget eredményez a telepítők számára. A gyors és felhasználóbarát kialakítása, könnyű méretre vágása és telepítése hozzájárul a költségmegtakarításhoz a kivitelezői oldalon.