Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Jogi nyilatkozat

A www.epgeplap.hu domain név, illetve a www.epgeponline.hu domain név teljes körű tulajdonosa, az Épületgépészet Kiadó Kft. tájékoztatja Önt, hogy a honlap használata a következő feltételek elfogadását jelenti:

A honlapon és valamennyi aloldalán található összes szöveges és képi anyag az Épületgépészet Kiadó Kft. szellemi tulajdonát képezi, azok elektronikus vagy nyomtatott formában való másolása és terjesztése tilos. Ez alól kivételt képez, hogy az arra jogosultságot szerzők a pdf formátumú cikkeket és híreket letölthetik, és saját használatra kinyomtathatják, de ők sem szereznek jogot a honlap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A honlap oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt a nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

A www.epgeplap.hu domain név, illetve www.epgeponline.hu al-domain név tulajdonosa és üzemeltetője a regisztráció, a fórum- és hírlevél-szolgáltatásra való feliratkozások révén birtokába került e-mail címlistát harmadik félnek nem adja ki, a hírlevéltől eltérő szolgáltatások céljaira nem használja fel. A www.epgeplap.hu domain név, illetve www.epgeponline.hu al-domain név tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy a honlap nyilvános fórumán megjelenő hozzászólásokat moderálja (törölje), a közízléssel ütköző hangnemű hozzászólókat eltiltson a hozzászólástól.

A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap nem megfelelő működéséből, esetleges üzemzavarából, vagy a tájékoztatás pontatlanságából eredő károkért és/vagy veszteségért az Épületgépészet Kiadó Kft. nem vállal felelősséget.